Hoe zou het voor je zijn als je eindelijk rust ervaart, omdat je precies weet welke keuzes je mag maken?

Je staat op het punt in je leven dat je voelt dat er iets mag veranderen. Een kruispunt waarop je opnieuw richting mag bepalen. Tot nu toe heb je op wilskracht en doorzettingsvermogen geleefd. Jezelf tot het uiterste gepusht.

Je voelt dat er meer in het leven zit voor jou. Je wilt jouw kracht, potentie, kwaliteiten, echtheid en uniekheid (her)ontdekken, zodat je keuzes kunt maken en richting kunt bepalen in jouw leven.

Een leven waar je ongeremd jezelf kunt zijn!

Doe mee met onze experience

 

Kom (weer) in de leidende positie van je leven! 

Het is zo makkelijk om maar door te razen en op de automatische piloot te leven.

Hard werken, continue bezig zijn, carrière maken, altijd voor andere zorgen… Wat je aan het doen bent is leven op wilskracht. Je pusht jezelf. Want je denkt dat je hier ‘even doorheen moet’, want STRAKS wordt het beter!

Maar als gevolg hiervan ben je nooit écht ontspannen. En hoewel je het voor de buitenwereld goed voor elkaar hebt voel je je eigenlijk heel leeg. En dat vul je op met dingen DOEN zoals hard werken en veel uren maken, excessief sporten, altijd maar bezig zijn en voor anderen zorgen.

Want wow… die leegte is doodeng. Want wat gebeurt er als je stil gaat staan? Wat ga je tegenkomen van jezelf? Valt alles dan als een kaartenhuis ineen?

Uit angst om te verliezen wat je tot nu toe hebt opgebouwd en niet ‘kent’ blijf je op dezelfde manier doorgaan.

Maar als je toch al weet dat dit geen houdbare manier van leven is, want laten we eerlijk zijn, dat voel je al een tijdje. Hoe lang ga je dit dan nog volhouden?

Wil je zelf de leider van je leven worden? Of wacht je liever tot je lichaam op de rem trapt? Een ingrijpende gebeurtenis je wakker schudt? Of tot je over een aantal maanden tot de conclusie komt dat je nog steeds naar de verwachtingen van een ander leeft?

Hoeveel rust zou het je geven als jij weer keuzes kunt gaan maken die écht goed voor jou voelen? De leider van jouw eigen leven kunt zijn?

  

Je hebt alles al in huis

Je voelt al een tijdje dat er meer in je zit dan je nu laat zien. Je weet alleen niet hoe of waar te beginnen. Op zoek naar de antwoorden ben je nog te veel naar buiten gericht. Nóg meer leren, podcast luisteren en kijken hoe anderen het doen.

Maar nog meer tot je nemen, leren, toevoegen is niet wat je te doen hebt. Jij mag zien wat er al is.

Wat je mag ont-dekken is dat alles al in je zit; jouw kracht, potentie, kwaliteiten, echtheid en uniekheid. En dat mag je naar buiten laten komen.

Ongeremd jezelf zijn gaat van binnen naar buiten. Not the other way around.

Keer naar binnen, breek uit je cocon en laat jezelf maar zien met alles wat je in huis hebt!

Daar waar je niet wilt zijn, heb je te zijn

Wat jouw vraagstuk nu in het leven ook is, het is een proces waarbij je opnieuw naar binnen hebt te keren en door de weerstand hebt te gaan. “Daar waar je niet wilt zijn, heb je te zijn”. Want daar zit jouw groei!

 Het kan zijn dat jij uit jouw cocon te breken hebt en jezelf mag laten zien met alles wat je in huis hebt.

 Of dat je ronduit eerlijk hebt te zijn naar jezelf en los hebt te laten wat jou niet meer dient.

 In ieder geval ben je klaar om nieuwe richting te bepalen.

 Wil jij…

  • De moed en het vertrouwen in jezelf voelen om stappen te zetten in je leven? Of om het helemaal anders te gaan doen?
  • Gaan staan voor wie je bent? En jezelf laten zien met alles wat je in huis hebt?
  • Ontdekken wat jouw kracht, potentie, kwaliteiten, echtheid en uniekheid is?
  • Ongeremd jezelf zijn? Zodat je, vanuit een stevige basis binnenin jezelf, je vrij kan bewegen en gedragen, laten zien en horen, zonder dat je je druk maakt over wat anderen daarvan vinden? Vanuit een leidende positie keuzes maakt en richting bepaald in je leven?

 Wij maken ook bewuste keuzes vanuit ons innerlijke kracht en onze authenticiteit.

 Want waar de hele wereld kiest voor online, kiezen wij voor échte verbinding en live contact met onze klanten.

 Want dat is waar wij in geloven en weten dat we de meest impact mee kunnen maken. Wij kiezen voor diepgang, verbinding, persoonlijke groei, jezelf het beste gunnen, speelsheid en echtheid. Jij ook?

 Ga met ons mee op ont-dekkingsreis!  

  

Wat anderen over ons zeggen

Hansje Bosch – Over onze coaching
Maaike en Janneke zijn goed op elkaar ingespeeld en nemen echt de tijd voor je. Ze zorgen voor een prettige, ongedwongen sfeer. Het was verrassend dat je iets verteld en dat zij de juiste woorden hebben voor wat je uitlegt en je daarmee ineens een ander inzicht krijgt.
Jeanine Koppenol – Over de Experience
Ik heb veel informatie opgedaan tijdens de experience en ben door mijn onzekerheden gaan kijken naar mijn kunnen. Het heeft absoluut een grote impact op mij gehad. Ik voel me weer helemaal gemotiveerd en energiek!  
  Tessa van der Knaap –   Over Janneke en Maaike
Wat een rust stralen jullie uit!    Jullie zijn een mooi voorbeeld voor deelnemers wat betreft het najagen van je dromen!      Er zit zoveel passie in, dat is duidelijk te merken!

 Doe mee met onze EXPERIENCE: Ongeremd jezelf zijn!

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]
(Visited 1.845 times, 1 visits today)
Exclamation Triangle Check code