Over ons

Wij zijn Janneke en Maaike!

Naast zussen zijn wij sinds 2018 ook businesspartners van elkaar! Want in 2018 besloten wij de krachten te bundelen en is Happy Workday ontstaan.

Inmiddels hebben we talloze professionals geholpen om meer stevigheid en vertrouwen in zichzelf te vinden waardoor ze ‘ownen’ wie ze zijn en van binnenuit de expert en leider die ze zijn, naar buiten brengen.

Wij geloven namelijk dat hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe verder je komt.

Een goede portie zelfkennis en Persoonlijk Leiderschap is hierbij onmisbaar!

En dat geldt natuurlijk ook voor onszelf. En daarom blijven we onszelf uitdagen en in ontwikkeling, op verschillende vlakken. Noem ons gerust persoonlijke ontwikkelings-junkies!

Dit doen we overigens niet omdat we onszelf ‘niet goed genoeg’ vinden maar omdat we houden van groeien!

En waar kun je jezelf nou sneller ontwikkelen dan op je werk?

Je werk is namelijk één grote snelkookpan voor persoonlijke ontwikkeling!

“Je werk is namelijk één grote snelkookpan voor persoonlijke ontwikkeling!”

✔️ Je werk is de plek waar je je talenten kunt ontdekken en ontwikkelen én waar je tegen je beperkingen zult oplopen.

✔️ Het is de plek waar je te maken hebt met collega’s, leidinggevende en klanten. Zeg maar hallo tegen triggers 😉

✔️ En het is de plek waar je jezelf tegenkomt in allerlei situaties, waar je je grenzen hebt te bewaken, waar je jezelf hebt te laten zien en uit te spreken en ga zo maar door!

Je kunt je voorstellen dat het om een hele goede portie zelfkennis en persoonlijk leiderschap vraagt om je niet alleen staande te houden in het werk maar ook tot volle bloei te komen!

En dit is precies waarom we die 2 elementen, zelfkennis en Persoonlijk Leiderschap, laten we terugkomen in alles wat we met Happy Workday doen.

Omdat we eerst zelf hebben ervaren hoe fijn het is om onszelf goed te kennen en hoe geweldig bevrijdend het is als je leiderschap pakt over je eigen werk en leven.

En als je vervolgens de krachten bundelt als team met je collega´s dan ontstaan er fantastische organisaties waar de positieve energie van af spat!

Benieuwd wat Happy Workday voor jou, jouw team of jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag wat we voor jou, jouw team of organisatie kunnen betekenen omdat we super enthousiast zijn over ons werk en de impact die we hiermee mogen maken!

En we zijn nieuwsgierig naar jou!

En we kijken graag of we een goede match zijn. We werken namelijk alleen met de leukste mensen en organisaties die het hart op de goede plaats hebben zitten!

En dan gunnen we jou natuurlijk ook! Dat je alleen maar werkt met de leukste klanten en in de leukste organisatie die past bij jou!

Want waarom zou je dat niet doen? 😀

(Visited 1.193 times, 1 visits today)
Exclamation Triangle Check code